Kennel Ehlert

Vi er et mindre hobbyopdræt, og har til huse i Vejle, Jylland.

Vores egne westier er primært familie- og udstillingshunde, men vores ypperste mål er at skabe sunde, harmoniske familiehunde.

Flere gange om året rejser vi rundt i Danmark, Tyskland eller et andet sted for at komme på udstillinger med vores hunde. Mathilde har vist hunde siden 2006 og gør det rigtig fint. Vi har været på en del handler-kurser hvor vi har trænet med dygtige handlere, og lært en masse.  

 

Vi fik vores første kuld westiehvalpe i foråret 2010. 

 

Kontakt os gerne for at høre mere om vores hunde og evt. hvalpe.

 

Kennel Ehlert - Hanne og Mathilde 

VORES FØRSTE WESTIE

 

Vi ønskede os en mindre familiehund, og faldt fuldstændig for "Rosa Bell". Et par år efter fik vi endnu en westie fra samme sted, men hun havde så dårlig tandstilling at vi måtte aflevere hende tilbage.

Nogle år gik med vores Rosa, førend vi turde kaste os ud i westierne igen. Som tidligere konkurrencerytter i dressur ville min datter Mathilde gerne konkurrere, og det måtte gerne være i hundeudstilling. Dette ledte os videre til "Sweety".

 

Vi købte vores første rigtige udstillingstæve "Sweety", i Frederikssund. Vi kunne slet ikke stå for de mandelformede, mørke øjne, og det insisterende blik en westie har. Vi var fuldstændig solgt. "Sønderdalen's Sweet Heartbreaker" var virkelig en hjerteknuser! I kan se mere omkring Sweety under "Hunde".

Kontakt os for en uforpligtende snak.

I Kennel Ehlert har vi lejlighedsvis hvalpe til salg.