Den årlige Nytårskur

Så har vi endnu engang nydt en dejlig eftermiddag i skoven med vores hvalpekøbere og deres dejlige westier. 

Vi gik som sædvanligt den gode, sunde tur i Munkebjergskoven hvor alle fik rig lejlighed til at snakke med hinanden, lade hundene "læse avis" og nyde naturen når den står i sit "Vinter-dress". 

Vi havde endnu engang fået overtalt dyrlægerne fra Givskud Dyreklinik til at komme og fortælle lidt - denne gang omhandlede det foder, fedt og unge hanhunde samt kasteration. Det var rigtigt spændende og alle lyttede spændt med. 

I år var vi så heldige at blive begavet fra flere sider med sponsor-gaver, så derfor lavede vi lodtrækning og alle kom hjem med nogle ret fine og finurlige gaver. Tak til Miss-It Jelling, Langhoff Promotion, Givskud Dyreklinik og Eukanuba. 

Tak fordi I var med og fordi I gør sådan et arrangement hyggeligt og værd at afholde. Vi glæder os allerede meget til næste år. 

Nytårskur 2017

Endnu engang afholdte Kennel Ehlert og Fotoskofus vores årlige Nytårskur - denne gang for 6. gang! Vi havde besøg af 22 westier, en masse dejlige hvalpekøbere, venner og vores dyrlæger fra Givskud Dyreklinik. 

Gåturen rundt i Munkebjergskoven var smuk som altid, kagerne velsmagende og i år var Nytårskuren endnu mere besøgt end nogensinde. Vi havde til lejligheden lavet Goodiebags til alle deltagere, med sponsorerede godbidder, hjemmebagte hundekiks og en sød roset som minde om dagen. Vi havde endda været så heldige at modtage nogle flotte sponsorpræmier som vi kunne udlodde i nogle konkurrencer efter gåturen. Det var bl.a. gavekort til tøj, en middag og hundefoder.

Tak til vores sponsorer: 
Givskud Dyreklinik
Sinkadusen - Jelling
Din Madpartner
Eukanuba 

Vi glæder os til at se Jer alle igen næste år! 

Nytårskur 2015

I går søndag afholdte vi den 4. årlige nytårskur i vores 5 år gamle kennel - Kennel Ehlert. Vi vil sige mange gange tak til de fremmødte for at gøre dagen rigtig hyggelig. Vi var 18 mennesker og en masse hunde fordelt på 3 frskellige racer. Vi havde som altid en god gåtur rundt i Munkebjergskoven, der til lejligheden havde pyntet sig med et hvidt dække hvilket bare gjorde turen endnu bedre. Efter turen havde vi kaffebord og westie-kager samt besøg af Givskud Dyreklinik. Rikke og Karina fortalte om fodersammensætning, ernæring og tænder og alle fulgte opmærksomt med. 

Alt i alt en rigtig hyggelig eftermiddag i hundenes tegn - og vi glæder os allerede til næste år. 

Nytårskur 2014

Så har hundene spist aftensmad og ligger lunt i deres kurve og på deres tæpper. De - og vi - vil sige tusind tak for en vidunderlig dag i selskab med mange dejlige hunde og deres rare tobenede!

Nytårskuren 2014 var "Hundenes nytårsfest", med gæst af Træner-Rikke som gav dem forskellige øvelser omkring kontakt, næsetræning og hjerneøvelser. Vi gik, som altid, tur rundt i skoven og endte tilbage hos os med kaffe, kage og dejlig hygge omkring bålet. Der blev uddelt flotte sponsorgaver fra Fri BikeShop - Vejle, Givskud Dyreklinik og Eukanuba. Vi er så glade for så mange deltagende - tak for det.

 

 

Nytårskur 2013

I januar 2012 valgte vi at invitere hvalpekøbere og andre hundevenner til en nytårskur hos Kennelen. Vi håbede at en god gåtur, en lang snak og en masse ligesindede ville gøre lykke. Vi gjorde gåturen til en skattejagt, så der både var noget for børn og barnlige sjæle. Vi rundede af med at vores gode beaglevenner viste hvordan man trænede spor, og gav gode idéer til hvordan man kan starte op med træningen derhjemme. Det gik over al forventning - endda så meget at vi igen i år inviterede vores hvalpekøbere og hundevenner på visit.

Vi startede dagen med en lang gåtur rundt i skoven, hvor vi igen havde lavet et par poster til de tobenede. De 4-benede (som både bestod af westier, en australsk terrier og 2 beagler), havde nok at gøre med at "læse avis" på hele ruten.

Vi sluttede af med varm kakao, kaffe, kage og fastelavnsboller - og lakridsspisning for børnene.

Alt i alt en meget vellykket dag, vi glæder os allerede til næste år.